BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
Съвместен семинар на АСМ2 ЕООД, Thermo Scientific и Пловдивски университет! 5-ти Юни 2024г., Аудитория 6 на Ректората на Пловдивски Университет! Очакваме ви!
Кариера в АСМ2 ЕООД

Фирма АСМ2 ЕООД търси да назначи на пълен работен ден сервизен инженер за поддръжка и сервизно обслужване на предлаганата от фирмата специализирана апаратура.


Бързо и точно определяне на основни и токсични елементи в цяла кръв с помощта на ICP-MS за клинични изследвания

Възползвайте се от опростен, бърз, стабилен и точен аналитичен метод за определяне на основни и токсични елементи в цяла кръвна проба, с помощта на единично или тройно квадруполна ICP-MS система.


Нуждаете ли се от количествено определяне на халогени в полимери и електроника?

Опитайте йонна хроматография с горене (C-IC)

Широкото използване на електронни продукти насочи повишено внимание към тяхното въздействие върху околната среда. В много страни това доведе до нови разпоредби, засягащи отпадъците, веществата и енергийната употреба на определени продукти.


Разработени Ръководства, с които лесно намирате точните консумативи за вашия хроматографски анализ

Независимо дали избирате хроматографски шишенца, ямкова плаки, капачки или колони, тези „ежедневни герои“ имат силата да направят или да провалят вашия анализ.


Предстоящ семинар

Уважаеми Колеги,

Имаме удоволствието да ви информираме за предстоящия семинар, съвместно организиран от АСМ2 ЕООД и Пловдивски университет, на тема: Инструментални техники и методи за химически анализ. Запазете датата 5 юни в календара си! Очаквате подробности съвсем скоро!


Разделителни и спектрални методи за анализ

Уважаеми колеги,

На 14 март се състоя ежегодният семинар, организиран от фирма АСМ2 ЕООД, с международно участие на тема: „Разделителни и спектрални методи за анализ“.

Събитието премина при голям интерес с присъствието на повече от 150 гости. Надяваме се наистина да сме били полезни!


 РАЗДЕЛИТЕЛНИ И СПЕКТРАЛНИ МЕТОДИ ЗА АНАЛИЗ

Уважаеми колеги,

 

Фирма АСМ2 и Thermo Fisher Scientific имат удоволствието да поканят Вас и Вашите колеги на семинар с международно участие на тема:

 

 РАЗДЕЛИТЕЛНИ И СПЕКТРАЛНИ МЕТОДИ ЗА АНАЛИЗ

 

Дата: 14 Март 2024 г.

Час: 8.30 ч.

Място: Хотел Hyatt Regency Sofia - пл. Васил Левски, 1504 София, София център


Винария 2024
Уважаеми колеги,
 
За поредна година фирма АСМ2 ЕООД е изложител и част от най-престижната платформа за винената индустрия в рамките на Югоизточна Европа - ВИНАРИЯ.


Copyright © ACM2 2024