BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
Thermo Fisher Scientific предлага изследователски решения за коронавирус SARS-CoV-2, от откриване на патогена и епидемиологични изследвания до участие и разработка в съществуващи и нови ваксини
Спектрофотометри за анализ на микро обеми NanoDrop

АСМ2 ЕООД предлага на българския пазар единствения спектрофотометър за микро обеми със запазената марка NanoDropTM. Серията спектрофотометри за микрообеми са няколко модела, в зависимост от спецификата на Вашето приложение. Само 1 µl проба е достатъчен, за да се направи анализ на нуклеинови киселини (ДНК/РНК) и/или белтъци.


Новите масспектрометри за газова хроматография Thermo Scientific ISQ 7610 и TSQ 9610

Имаме удоволствието да ви представим новата серия единично- и тройноквадруполни масспектрометри за газова хроматография ISQ 7610 и TSQ 9610 на Thermo Fisher Scientific.

Запазвайки предимствата на досегашната серия масспектрометри, новите ISQ 7610 и TSQ 9610 дават възможност за още по-улеснена работа и драстично намаляване разходите за поддръжка.


„АСМ 2“ ЕООД спечели проект по процедура BG16RFOP002-2.089

„АСМ 2“ ЕООД спечели проект по процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, финансирана по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.


Онлайн оценка на аналитични инструменти

Ако искате да научите повече за аналитичните системи и решения, но предпочитате да пропуснете присъствена демонстрация Thermo Fisher Scientific ви предлага перфектното решение.

Независимо дали правите проучване за закупуване на нов инструмент, сравнявате няколко системи или просто искате да погледнете инструмента за да видите как работи, можете да посетите нашите виртуални 3D платформи предоставящи удобно решение. Оценявайте продуктите онлайн – няма нужда да планирате разговор или официална демонстрация (или дори да напуснете бюрото си). Това е бързо, просто и напълно гъвкаво. 


Oбразователeн уебинар Въведение в ICP спектрометрията

Предлагаме на вашето внимание образователен уебинар за ICP спектроскопия с най-добрите практики за пробоподготовка, работа с инструмента, поддръжка и оценка на данните.

В този образователен уебинар от две части ще ви преведем през основните моменти, с които да се съобразявате при анализа на микроелементи - от подготовката на пробата, до оценка на данните. Нашите експерти ще демонстрират как да оптимизирате ежедневните си аналитични процедури, с помощта на ICP-OES и ICP-MS.


Серия уебинари 2022 Безопасност на храните

Искате ли рецептата за успех? Вижте какво се готви тази година...

Готова ли е вашата лаборатория за текущи и предстоящи аналитични предизвикателства?

Тази нова поредица от уебинари е предназначена да подчертае въпроси, свързани с безопасността на храните, които са важни в регионите на Европа, Близкия изток и Африка.


Съвременната микроспектроскопия черпи много информация от малки проби

Thermo Scientific организира интернет базиран семинар в областта на инфрачервената спектроскопия FT-IR. Събитието ще се проведе на 1-ви Февруари от 17.00 часа българско време. Лектор e д-р Michael Bradley, продуктов мениджър на Thermo Scientific за инфрачервени спектрометри с Фурие трансформация FT-IR и микроскопи (microscopy). Презентацията обхваща всички видове приложения на молекулната спектроскопия. Участието е, чрез регистрация и е напълно безплатно. 


Промоционални цени и отстъпки Декември 2021

Справка за цената на търсения от Вас продукт, може да направите по електронната поща или на офисните телефони :)Copyright © ACM2 2021