BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
Върнете стария си апарат, производство на Thermo Fisher Scientific и вземете нов с отстъпка от 20%!
Изследователски микроскоп Thermo Scientific™ Nicolet™ RaptIR+™ FTIR

Микроскопът Thermo Scientific™ Nicolet™ RaptIR+™ FTIR е проектиран да осигурява прецизност и гъвкавост при работа. Обективите с ограничена дифракция осигуряват изключителна видима и инфрачервена производителност, а новият софтуер Thermo Scientific™ OMNIC™ Paradigm позволява на потребители с различни нива на познания да получат качествени резултати.


Реални решения за подобряване разделителната способност на пиковете при HPLC

Фокусирането върху всяка стъпка във вашия анализ ще ви помогне да постигнете по-добро разделяне на пиковете.

Разделяне на пиковете до базовата линия (където вашия детектор се връща към базовата линия между пиковете) е целта за всеки HPLC анализ. Това е така, защото наличието на достатъчна разделителна способност между пиковите двойки гарантира, че можете точно да идентифицирате и бързо да определите количествено всички аналити във вашата проба.


АСМ2 ЕООД - официален представител на RECIPE за България

Уважаеми Колеги,

 

Имаме удоволствието да ви информираме, че фирма АСМ2 ЕООД вече е официален представител на RECIPE за България.

RECIPE е една от водещите световни компании за CE-IVD продукти в LC-MS/MS и HPLC клинична диагностика.


Спектрофотометри, серия GENESYS

Спектрофотометрите на Thermo Scientific за ултравиолетовата и видима област (UV-VIS) от серията GENESYS дават решение за всяка лаборатория. От приложение за обучение, през рутинен анализ, до качествен контрол, може да намерите модела, който покрива напълно вашите методики и процедури. Настолни, компактни и иновативни, тези уреди могат да работят с локален контрол, чрез сензорен дисплей и/или софтуер и компютърно управление.


12 Конференция по химия, която ще се проведе на 13-14 октомври 2023 г. в гр. Пловдив.

С удоволствие ще представим новостите при разделителните и спектрални методи за анализ.

Иновации, предизвикателства и тенденции в областта на хроматография, масспектрометрия, молекулна спектроскопия, следови елементен анализ, структурен анализ, трансмисионна и сканираща електронна микроскопия и лабораторно- информационни системи (LIMS и CDS).

 

Ще се радваме на среща с вас!


XXVI НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС НА БЪЛГАРСКОТО АНАТОМИЧНО ДРУЖЕСТВО, който ще се проведе от 29 септември до 01 октомври 2023г. в гр. София

С удоволствие ще представим портфолиото електронни микроскопи на Thermo Scientific - сканиращи електронни микроскопи /СЕМ/, трансмисионни електронни микроскопи /ТЕМ/, двойно лъчеви микроскопи, както и различни видове софтуери за визуализация и анализ.

Thermo Scientific създава различни по вид и възможности електронни микроскопи, в зависимост от естеството на пробата и характеристиките, които са обект на внимание. Портфолиото електронни микроскопи покрива матрици като биологична тъкан, клетъчни структури и молекули с висока разделителна способност.


XV Национална конференция по клинична лаборатория, която ще се проведе от 29 септември до 1 октомври 2023 г. в гр. Пловдив.

С удоволствие ще ви представим последните тенденции в техниките за аналитично разделяне, при водещите в своя клас LCMS, GCMS, ICPMS системи на Thermo Fisher Scientific, запознаване с широкото продуктово портфолио на RECIPE - една от водещите световни компании за CE-IVD продукти в LC-MS/MS и HPLC клинична диагностика, ангажирани в задачата да отговорят на нуждите във всяка клинична лаборатория, както и системите за чиста и ултрачиста вода Medica на Elga Veolia.


Новият „Дискретен“ анализатор Gallery Aqua Master - усъвършенстване анализа на води и хранителни добавки

Традиционно, анализите на хранителните вещества и води, разчитат на техники на мократа химия, като основно се използват колориметрични техники. Тези подходи, обаче, са бавни, трудоемки и често ненадеждни, включващи опасни реагенти, които значително повишават разходите, заради необходимостта от задължителното управление на отпадъците.Copyright © ACM2 2021